Despre web services

Despre web services, agentie imobiliara de top

ne place sa acceptam provocari noi si sa exploram piata

Echipa noastra te va ajuta sa faci cele mai bune alegeri in ceea ce priveste cumpararea unei case atat in Bucuresti, cat si in imprejurimi. Oferim consultanta de la A la Z alaturi de oameni cu experienta in domeniu de peste 30 de ani. Agentii nostri au fost instruiti in scoli din straintate, dar si in Romania si dispun toti de profesionalism si promptitudine. Oamenii nostri sunt deschisi la idei noi, sociabili si intelegatori cu clientii. Te pot ajuta cu tot ceea ce ai nevoie, trebuie doar sa apelezi la noi. 

case minunate. privelisti extraordinare. bucuresti.

ce putem face pentru tine

Agentia noastra a aparut in domeniu de foarte mult timp si cunoaste toate substraturile pietei. Agentii nostri au fost instruitii in institutii de top atat in Romania, cat si in strainatate. Din pasiune pentru imobiliare am creat acest site care va poate ajuta sa va indepliniti visul de a avea o casa minunata. 

 

Agenti experimentati

Dispunem de agenti cu experienta in domeniu de peste 30 de ani.

Negociatori experti

Avem de o echipa de negociatori de top.

Testimoniale minunate

Prezentarile noastre te vor determina sa alegi una din ofertele noastre. Tot ce va expunem este calculat si comparat pentru a va oferi cele mai bune oferte posibile

Echipa dedicata

Vom fi alaturi de tine de la inceput pana la sfarsit.

Profesionisti New-media

Personalul nostru este instruit in domeniul new media pentru a te ajuta sa alegi cea mai frumoasa proprietate!

Servicii in bucuresti

Oferim servicii de top chiar in Bucuresti!

Agenti de top

Intalneste echipa

Flroin lucreaza alaturi de noi de aproape 20 ani si putem spune ca a devenit un agent dedicat si performant in relatiile cu clientii nostri. 

Sergiu are o experienta de aproape 25 de ani, este cu noi de la inceputul companiei. El a vandut foarte multe case in Bucuresti si simtul sau in ceea priveste oferta dorita nu va va dezamagi!

Lorena si Selena sunt unele dintre cele mai bune agente ale noastre, mereu apropiate de familiile cu care lucram.  Acestea au gasit optiuni foarte bune pentru familiile numeroase, in asa fel incat nu a fost nevoie de o a doua oferta.