VIla de pe malul râului

De în Amenajari locuinte cu 0 Comments

Înconjurată de peisaje uluitoare de copaci înalți, puternici și înfloriți, această casă pe malul râului lasă deja o impresie interesantă înainte chiar de a intra! Plante frumoase în ghivece pavează drumul spre intrare, care adaugă un strop superb de culoare roșie, pentru a declanșa emoția care așteaptă de cealaltă parte a ușii. În toată casa, designerii se asigură că suntem întâmpinați atât cu stiluri contemporane, cât și cu stiluri rustice, care se schimbă în flux pe măsură ce înaintăm prin fiecare cameră.

 

În zona de living, efectul calmant al griurilor și nuanțelor de maroniu inspirat de punctul focal al șemineului din cărămidă, vă încurajează să vă relaxați. În sala de luat masa, se adaugă mai multe tonuri calde de pământ, împreună cu mobilier clasic și o abundență de lumânări. În loc de candelabrele tradiționale, echipa de designeri a decis să meargă cu o senzație mai rurală și să adauge o serie de lumânări, pentru un cadru mai intim. Ce creativ! Același concept a fost aplicat dormitorului. 

 

În baie, utilizarea în mare parte a albului servește pentru a crea senzația de spațiu deschis și a prelungi dimensiunea băii, pentru a completa frumoasa cadă de sine stătătoare. 

 

Putem observa motive florale adăugate în aproape fiecare cameră a acestei case pe malul râului, ilustrând un mod inteligent de a aduce natura exteriorului în interior! Indiferent dacă sunteți un iubitor de natură sau pur și simplu iubiți liniștea unei zone rurale, lăsați elementele acestei locuințe să vă inspire și să vă lărgească perspectiva de design interior!

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.