Un living decorat în stil scandinav

De în Amenajari locuinte cu 0 Comments

Un fundal alb vă dă impresia unui spațiu banal? Această afirmație este una eronată pentru că apartamentul din imagini este exemplul clar că un interior alb poate fi extrem de strălucitor și primitor. Camera de zi a acestui apartament utilizează o paletă de culori neutre precum albul și lasă accesoriile să se evidențieze. Interiorul de vis este alcătuit dintr-un decor minimalist cu texturi curate.

 

Proprietarul locuinței a călătorit foarte mult prin lume de-a lungul timpului și a adunat mici obiecte de cultură, artă și stil pe care a ales să le expună în propria locuință, transformând-o într-un mic muzeu cultural. Camera de zi este decorată în stil scandinav redând un spațiu curat, deschis și luminos. Tavanele înalte dau impresia unui spațiu și mai mare care redă un aer de epocă datorită covorului.

 

Tot decorul creat este special conceput pentru a pune în evidență fereastră amplă care se întinde pe tot peretele. Ca piese de mobilier au fost alese doar cele indispensabile unei locuințe pentru a nu aglomera spațiul. Acestea sunt în mare parte compuse din nuanțe de alb și negru, doar covorul fiind într-un ton de albastru. Lămpile suspendate deasupra mesei fac ca zona de servit masa să fie prielnică pentru socializare. Contrastele puternice sunt temperate cu ajutorul plantelor verzi care adaugă viață întregii case.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.