Sinestezie și frumusețe

De în Amenajari locuinte cu 0 Comments

Ești pe cale să admiri un proiect de 250 mp creat de de o echipa de designeri în 2011. Ideea a fost să creezi un spațiu în care oamenii să-și poată lăsa viața personală, să uite de toate problemele lor și să se relaxeze, să se bucure de frumusețe a naturii, admirați florile și mirosul și culoarea lor încântătoare.

 

Proiectul este destul de abstract. Nu are o formă definită. Acolo o structură centrală cu o sculptură colorată asemănătoare unei umbrele, plasată în interiorul unui spațiu rotund, ca o piscină. În interiorul acestei „piscine” există mai multe locuri în care oamenii se pot așeza, pot să se relaxeze o vreme înainte de a-și continua plimbarea relaxantă.

 

Ei pot merge unul câte unul sau în perechi de două într-un fel de labirint înconjurat de un număr foarte mare de specii de flori diferite. Culorile și mirosul lor frumos sunt uimitoare. Este un loc minunat în care oamenii pot merge să se relaxeze, să se bucure de o plimbare calmă, singuri sau cu un partener sau cu câțiva prieteni, să admire florile frumoase și să scape de stres.

 

Acest proiect este un fel de parc dus la un alt nivel. Este o adaptare modernă care atrage oamenii prin culorile sale vibrante. Este un loc minunat pentru a petrece ceva timp în sfârșit de săptămână, pentru a scăpa de străzile aglomerate și a vă lăsa capul înainte de a începe încă o săptămână.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.