Imaginea perfectă pe plajă: o casă din Ibiza

De în Amenajari locuinte cu 0 Comments

Această casă pitorească din Ibiza este aproape perfectă din toate punctele de vedere. Exteriorul, designul și atmosfera relaxantă, creează o casă de vacanță uimitoare.

 

Exteriorul casei este fenomenal. Ne plac formele fabuloase, stâlpii minunați, scările frumoase și accentele calde de piatră. Formele celor trei coloane de la nivelul superior sunt absolut superbe, aproape că ne amintesc de un far.

Zona curții este acoperită de flori mov violet, adăugând o doză încântătoare de culoare acestei minunate case. Mobilierul alb cu perne albastre și albe este format din scaune confortabile în aer liber. O masă circulară din lemn, împodobită cu lumânări și vaze, stă în mijlocul minunatelor canapele, contrastând perfect cu decorul exterior. Lămpile și aplicele sunt absolut frumoase în acest spațiu.

Interiorul acestei case din Ibiza este remarcabil. În sufragerie, se regăsesc grinzi superbe de lemn aliniază tavanul, iar albul, albastrul și verdele oferă paleta de culori. Această cameră are o canapea albă și otomană și un scaun de un albastru uimitor. Accentele din lemn sunt rafinate în acest spațiu. Șemineul fantastic, masa dreptunghiulară și ușile fabuloase adaugă o căldură uimitoare acestui design dealtfel răcoros și brios.

Suntem îndrăgostiți de această plafonă fantastică.

Zona de luat masa in interior este simplă, dar frumoasă și perfect potrivită pentru o casă pe plajă. Are o masă din lemn cu o față de masă albastră și albă, menținând paleta de culori regăsită în restul casei. Scaunele albe sunt încântătoare cu picioarele lor din lemn, adăugând detalii fabuloase acestei camere minunate. 

Zona de luat masa în aer liber are o masă lungă din lemn și scaune frumoase. Este complet acoperită, creând locul perfect pentru a lua masa în aer liber în orice fel de vreme. 

Bucătăria este o imagine perfectă: lemn cald, rafturi fabuloase, lumină naturală și grinzi superbe, formează un spațiu încântător, dar relaxant.

Absolut perfect.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.