Design care economisește spațiu într-un apartament studio de 29 de metri pătrați

De în Amenajari locuinte cu 0 Comments

29 de metri pătrați nu reprezintă mult spațiu, nici măcar pentru un studio. Te-ai aștepta ca un astfel de spațiu să se simtă foarte mic și aglomerat. Cu toate acestea, nu trebuie să fie așa dacă alegeți un design interior inteligent. Luați acest apartament de exemplu. Este situat în Göteborg și este mai mic decât pare.

 

După cum puteți vedea, camera de zi, dormitorul, sufrageria și biroul fac parte din aceeași zonă. Evident, în mod normal ai avea nevoie de o cameră uriașă pentru a găzdui toate aceste funcții. Dar nu dacă planifici totul pe verticală. În acest apartament, dormitorul este ridicat de pe podea, astfel încât să nu ocupe nici o suprafață. Sub el se află un birou care servește ca zonă de lucru.

 

Acest lucru lasă mult spațiu pentru zona de relaxare și chiar pentru o zonă de luat masa. Deși spațiul este mic, încorporează toate aceste funcții fără prea mult efort. Toate sunt delimitate frumos și, în loc să facă camera să se simtă mică și aglomerată, de fapt o fac să pară foarte funcțională și practică. Cred că le ai pe toate chiar și atunci când spațiul nu este în favoarea ta. Este un test al creativității și numai cele mai ingenioase minți pot transforma șansele în favoarea lor.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.