Desen monocromatic cu accente de alamă și cupru pentru o atingere rustică

De în Amenajari locuinte cu 0 Comments

Alegerea unei scheme de culori pentru casa ta este o alegere dificilă. Unii preferă culori îndrăznețe precum roșu neon sau verde. Altele se bucură de pasteluri. Dar este vorba despre preferințele tale. Uneori, spațiul dictează paleta de culori. De exemplu, acest mic apartament din Göteborg cerea ceva simplu, cochet și confortabil. Așa au fost alese aceste nuanțe.

 

Paleta de culori prezintă nuanțe de gri și alb combinate într-o varietate de moduri. Există, de asemenea, accente de alamă și cupru peste tot. Acestea oferă spațiului o senzație rustică și îl fac să pară mai fermecător și mai primitor.

 

Aceste accente vin sub mai multe forme. De exemplu, aruncați o privire asupra robinetului, a dulapului și a ceasului din bucătărie.

 

Baia are și detalii frumoase. Cadrul oglinzii se potrivește cu țevile, capul de duș și robinetul. În plus, combinația alb-negru este un fundal frumos.

 

Aceleași culori și accente își găsesc drumul în dormitor, unde decorul este simplu, dar îndrăzneț.

 

Simplitatea generală a decorului permite anumite detalii să iasă în evidență chiar și fără a utiliza culoarea. Lumina elegantă suspendată de deasupra mesei este atât de simplă și totuși atât de fermecătoare.

 

Corpurile de iluminat sunt minimaliste în toate camerele apartamentului. Dormitorul, de exemplu, are un bec suspendat cu înălțime reglabilă.

 

S-ar putea să vă întrebați unde sunt spațiile de depozitare. Puteți vedea doar câteva rafturi deschise în tot apartamentul și asta nu poate fi. Desigur, trebuie să existe un compartiment ascuns.

 

După cum se întâmplă, aceste spații de depozitare încorporate sunt inteligent ascunse în spatele unui design minimalist. Lipsa tragerii ușii sau a culorii le face să nu fie vizibile.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.