Casă renovată uimitor

De în Amenajari locuinte cu 0 Comments

Această structură neașteptat de modernă a fost plantată pe dealurile din zonă în urmă cu câțiva ani și acum se află aici o frumoasă vilă renovată. Compania de arhitectură ce s-a ocupat de acest proiect, a lucrat alături de proprietarul casei pentru a reimagina designul și decorul proprietății, nu doar în interior, ci și în exterior.

Casa în sine este o destinație  de vis, cuibărit în peisajul împădurit al zonei. Concepute având în vedere climatul cald, fiecare cameră din bungaloul îngust este echipată cu separatoare mobile, făcând întreaga casă complet deschisă, pentru a permite fluxul de aer și o briză răcoroasă de noapte, dacă este permisă. 

 

Pereții eleganți și moderni alcătuiesc scheletul casei, dar există o paletă de culori subtilă, caldă și tradițională. Decorul este o combinație delicată de art nouveau retro și contemporan lejer, afișat clar în mobilierul jos și formele geometrice. Casa renovată strălucit se mândrește cu piese de decor unic, care sunt o indicație sigură a personalității proprietarului casei și este de bun augur pentru vila confortabilă. Texturi moi de piele de căprioară și mătase coexistă cu mese rustice din lemn și balustrade din oțel. Paleta de culori neutră și palidă apare ca o oază de calm în timpul zilei. Noaptea, contrastul cerului nocturn cu lumina lămpii emite o strălucire caldă în interior, preluând texturile din lemn și tonurile mai calde ale acestuia.

Întreaga zonă principală de locuit a casei, precum și apartamentul matrimonial privat de deasupra, toate sunt orientate spre exteriorul relaxant din fața ei. O piscină dreptunghiulară și o scară iluminată se deschid către o cameră de zi completă în aer liber. Având în vedere designul modern existent al casei și luând în considerare locația îndepărtată, este greu de crezut că această locuință superbă este de fapt o proprietate renovată, mai degrabă decât o construcție nouă.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.