Casa podului proiectat de Max Pritchard

De în Amenajari locuinte cu 0 Comments

La periferia orașului Adelaide, Australia, se află casa podului. Această casă uimitoare a fost proiectată de arhitectul Max Pritchard. Casa a fost construită peste un pârâu râu stâncos, împrăștiat cu gumă de râu roșu. Resursele de construcții industriale utilizate în mod obișnuit și tehnicile de încălzire și răcire pasive sunt folosite în timp ce se creează locuința pentru a menține casa în mod monetar și ecologic.

Casa s-a bazat în primul rând pe o pereche de structuri uriașe, asemănătoare unei ancore de beton, Pritchard a recunoscut că a vrut să construiască o casă care să atingă ușor pământul. Casa dotată cu pardoseală din beton și panouri imense de sticlă.

Pereții și acoperișul sunt construite din oțel ondulat. Podeaua lungă și îngustă a casei asigură ventilația încrucișată. Împreună cu aceasta, extensia ferestrei cu fereastră permite intrarea razelor solare în timpul sezonului de iarnă, dar obstrucționează în timpul verii. Pe acoperișul acestei case uimitoare, sunt instalate celule fotovoltaice și încălzitoare solare de apă pentru a întări, astfel încât să puteți sta confortabil. Această casă frumoasă este într-adevăr una dintre casele unice cu o arhitectură excelentă.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.