Casa inspirată a hobbitilor din Trout Creek, Mont

De în Amenajari locuinte cu 0 Comments

Iată un loc mai neobișnuit în care să petreceți vacanța, în cazul în care doriți să experimentați ceva diferit și unic. Situată în nord-vestul Montanei, casa hobbitului este deținută de un bărbat foarte prietenos, de 63 de ani, numit Steve Michaels. Își câștigă existența ca broker al afacerilor care răspund prin telefon, conducând o companie numită TAS Marketing împreună cu soția sa de 59 de ani și deține casa de peste drum.

 

Casa Hobbit este cu siguranță o mare atracție. Cu toate acestea, nu este ușor să ajungi la. Indiferent unde locuiți, acest loc nu este aproape. Dar când ajungi acolo, te așteaptă o pereche mare de papuci păroși și o pălărie de vrăjitor aparținând cuiva numit Gandalf. Acolo veți afla că Casa Hobbit este o structură de 1.000 de metri pătrați construită într-un deal, pe un site de 22 de acri umplut cu structuri cu dimensiuni variind de la suficient de mic până la mic pentru a vă zdrobi cu picioarele. Deoarece casa este construită în deal, poți efectiv să treci peste ea.

 

Steve Michaels pare foarte fericit acum că deține acest loc distractiv. Dar, până la stabilirea acestei a doua slujbe, a fost o mulțime de lucruri diferite, cum ar fi un hipnotizator, autorul unei cărți auto-publicate numită „Cum să mori cu un zâmbet pe față”, un futurist și un fermier de lama. Deci, puteți vedea că îi plac slujbele neobișnuite și îi place să fie diferit.

 

Dacă doriți să petreceți noaptea la Hobbit House, va trebui să plătiți 245 USD pe noapte. Pentru acești bani, vă veți putea bucura de un decor neobișnuit, precum și de o atmosferă foarte confortabilă și primitoare.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.