Casa de lux cu vedere panoramică

De în Amenajari locuinte cu 0 Comments

Imaginați-vă o combinație modernă de arhitectură îndrăzneață și stil confortabil. Asta obțineți cu această casă panoramică de lux. Această casă uimitoare dotată cu design interior minunat, pereți de sticlă și construcție inovatoare arată cum poți avea literalmente o minune modernă în mijlocul unui peisaj singuratic și retras.
Echipa de arhitecți a lucrat îndeaproape cu proprietarul casei pentru a construi o casă panoramică de lux care să ofere atât intimitate, cât și să nu împiedice priveliștea uimitoare care o înconjoară. Clienții au dorit să încorporeze cât mai mult din mediul înconjurător, ceea ce reprezintă o provocare în sine datorită vegetației. Dar această cerință s-a realizat frumos.
Casa este un proiect în două etaje, în formă de L, construită pe o placă de beton și deschisă către lumea din jur. Pentru a oferi opțiunea de intimitate, au fost instalate ferestre în stil acordeon pentru a oferi opțiunea unei vizualizări închise sau complet deschise. O piscină în stil dreptunghiular înconjoară cea mai mare parte a proprietății, într-o fâșie lungă și îngustă, și urmează curtea din lemn natural realizată din lamele subțiri.
În interior, un amestec întunecat de plăci de marmură neagră și cenușie aliniază podeaua principală de la capăt la altul și reprezintă o bază pentru pereții de beton construiți pe ele. Bucătăria se află în centrul tuturor, oferind o combinație eclectică de finisaje, cum ar fi cărămida expusă, cu rafturi deschise și plăci geometrice, pe insula lungă și îngustă. Scările din lemn natural conduc la nivelul superior, unde găsiți dormitoarele și mai multe balcoane, pentru a privi priveliștea perfectă.
Exteriorul nu este altceva decât o extensie a interiorului, unde vedem fluxul de păduri naturale intrând în joc. O terasă superbă înconjoară cea mai mare parte a perimetrului și un model complex este creat în lucrările de detaliu ale aleii de piatră.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.