Casa cu fațadă albastră

De în Amenajari locuinte cu 0 Comments

Este o casă destul de mică, cu un aspect compact, asemănător unei cutii, care este continuată pe tot parcursul și devine o temă adoptată și în interior. În ceea ce privește designul interior, casa are un decor simplu, neutru, alb.

 

Pereții și tavanul sunt vopsite în alb în toată casa. Este un simbol al purității și simplității și este, de asemenea, un mod foarte simplu și inteligent de a face un spațiu să pară mai mare și de a crea o atmosferă mai aerisită și mai proaspătă. Pentru a crea un pic de contrast, pardoselile sunt realizate din lemn și au un finisaj natural care completează albul pereților și, de asemenea, aduce o anumită căldură în interior.

 

Casa este împărțită în mai multe volume separate, cu diferite niveluri de confidențialitate conținute în carcase suprapuse. Deoarece casa are un aspect tradițional, cu un acoperiș ascuțit, tavanele sunt joase și neregulate. Pentru a aduce și lumină naturală în interior, casa a fost prevăzută cu ferestre mari. Interiorul este foarte simplu și încă mai poate folosi ceva. Afară există o piscină mare înconjurată de vegetație și doi copaci care par să păzească locul.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.