Bine ați venit în Paradisul de pe Pământ

De în Amenajari locuinte cu 0 Comments

Paradisul insulei grecești din Mykonos este bine cunoscut pentru plajele sale curate și viața de noapte. Este o destinație turistică renumită pentru toți – de la participanții ultra-bogați la simplii turisti. Cu o populație modestă, este foarte dependent de turism și are o mulțime de activități mediteraneene pentru toți.

Aici este amplasată o vilă uluitoare, care are un design perfect pentru casele de vară și un interior care vă va face să doriți să faceți următorul zbor către aceste nisipuri primitoare.

 

Situată pe o plajă retrasă, Vila Mina One se mândrește cu o vedere uluitoare de 360 ​​de grade la Marea Egee. Prezintă o temă albă în toată casa. Oferă propria plajă privată, cu împrejurimi răcoroase și liniștite și o piscină infinită.

Interiorul este o imagine în oglindă a exteriorului răcoros și senin și este scăldat în alb pur din cap până în picioare. Ferestrele poartă perdele albe; pereții sunt vopsiți în alb și toate nuanțele sale. Mobilierul este alb alb de la canapeaua confortabilă până la vitrina din lemn.

Camera de zi este primitoare, cu canapea albă de dimensiuni mari și pereți albi spălați care reflectă puritatea într-un aspect Zen. Aceleași tonuri sunt transpuse în băi și dormitoare, care le fac să pară mai degrabă ca un spa meditativ, un spațiu cu adevărat relaxant pentru relaxare. Sala de mese are o atmosferă romantică, cu candelabrul său la lumina lumânărilor și decorul intim pentru cină.

Decorațiunile interioare sunt elegante și sofisticate, iar mobilierul este în tonuri de pământ, cupru, bej sau neutru, astfel încât să completeze conceptul general de alb. Acest design de casă de vară îți garantează o vacanță pe care o vei savura cu adevărat în viața ta.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.