Apartament minimalist cu 4 camere în Gåsgränd, Stockholm

De în Amenajari locuinte cu 0 Comments

Acest apartament clare și proaspăt este situat în Gåsgränd, o alee din Stockholm. Apartamentul are patru camere spațioase și un interior frumos. Este situat la etajul al doilea într-o clădire cu patru etaje. De acolo, beneficiază de vedere la Gåstorget și la zona înconjurătoare.

Apartamentul a fost renovat și renovat de-a lungul anilor. Cu toate acestea, unele dintre elementele originale și detaliile arhitecturale sunt încă vizibile. Acestea includ elemente precum stuc, lambriuri, podele de pin, șeminee și ferestre, toate acestea fiind păstrate. Apartamentul are un total de nouă ferestre orientate în două direcții. Au lăsat să intre multă lumină naturală, făcând apartamentul luminos și aerisit. De asemenea, oferă vederi frumoase asupra zonei înconjurătoare.

Structura interioară a apartamentului este funcțională și eficientă. Camerele sunt spațioase și au un design inteligent. Chiar dacă fiecare cameră este unică și diferită, există și un decor uniform uniform. Există câteva elemente care se repetă în toate camerele, elemente precum pereții albi clari, podelele din pin, ferestrele mari și mobilierul minimalist și modern. Pentru a face apartamentul și mai luminos, mobilierul este alb peste tot.

Acest lucru oferă un sentiment de simplitate, permițând în același timp elementelor colorate să iasă afară. Sugestii ocazionale de culoare pot fi văzute ici și colo. Sparg monotonia și adaugă culoare decorului. Apartamentul are un total de 4 turnuri și o bucătărie. Acoperă o suprafață totală de 72 de metri pătrați. Este situat la etajul al doilea într-o clădire din 1650 și nu există lift. Apartamentul este disponibil în prezent pentru închiriere.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.