Apartament confortabil pe colț, cu trei balcoane

De în Amenajari locuinte cu 0 Comments

Acest frumos apartament cu 6 camere are un design interior foarte primitor, cu o combinație de piese de mobilier de epocă și tradiționale. Pe măsură ce intrați, ajungeți mai întâi în camera de zi. Aceasta este o cameră mare, care este, de asemenea, legată de un balcon. Livingul are și un șemineu frumos. Există pardoseli din lemn și culori luminoase pe pereți și tavan, completate de mobilier asortat și un covor tradițional care creează un contrast frumos de culoare.

Lângă sufragerie se află sufrageria, separată de o ușă glisantă. Sala de mese este adiacentă bucătăriei. Apartamentul include și patru dormitoare. Există, de asemenea, o baie mare cu saună. Mai mult, există un balcon vizibil de la intrare și altul deasupra curții. Toate oferă vedere frumoasă la curte și împrejurimi.

Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și este situat convenabil și aproape de toate restaurantele. Acesta acoperă 235 de metri pătrați și este divizat funcțional. Toate camerele sunt spațioase și frumos decorate cu piese clasice, cum ar fi frumoasa candelabru din sufragerie, de exemplu. Unele camere au tapet pe pereți cu imprimeuri tradiționale, în timp ce altele sunt vopsite în culori neutre. În general, este un apartament luminos și foarte primitor și ar face o casă de familie excelentă.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.